Частный клуб питомник 
охотничьего и служебного собаководства
"САЙГОР"
Мини-чат
Статистика
Поиск
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Стильний і незвичайний бренд
evanduke324Дата: Четверг, 24.04.2025, 19:15 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Останнім часом все частіше бачу в Instagram згадки про LuForu — наче бренд український, але дуже стильний і незвичайний. Особливо вразили шорти з їхньої нової колекції — такі структурні, трохи нагадують архітектуру! Але от що мене турбує — наскільки це взагалі практично? Виглядає круто, але чи зручно в них ходити, особливо влітку, коли хочеться чогось легкого і не надто «концептуального»? Може, хтось уже мав досвід з LuForu? Бо річ не з дешевих, а хотілося б не просто в TikTok засвітитися, а й реально носити.

tbes50203Дата: Четверг, 24.04.2025, 22:15 | Сообщение # 2
Рядовой
Я буквально три тижні тому купувала собі шорти https://luforu.com/katalog/nyz/shorty/ — ті, що з високою талією та злегка асиметричним краєм. Скажу одразу — це одні з найбільш незвичайних, але й водночас практичних речей у моєму гардеробі. Чесно, коли тільки їх побачила, також засумнівалась: думала, що то щось на один вихід. Але в реальності все виявилося зовсім інакше. Тканина в них дуже приємна до тіла — це не поліестер, а якась натуральна суміш з домішкою еластану. Вони не мнуться, не парять, і при цьому чудово тримають форму. Дуже круто виглядають як із лоферами, так і з білими кедами. Я вже встигла вигуляти їх у центрі Львова, на прогулянку по Парку Культури, і навіть на роботі, хоча у нас доволі формальний дрес-код. Просто поєднала з лляною сорочкою — і образ став більш стриманим. Ще плюс — це те, як вони сидять. Висока посадка гарно підкреслює талію, а сама форма не обтягує стегна, як це часто буває з масмаркетом. До речі, коли купувала, менеджер бренду мені порадила взяти на розмір більші, щоб отримати саме той вільний ефект, який і задуманий дизайнером. І це спрацювало — відчувається, ніби шили саме під мене.

thiefcrazy98Дата: Пятница, 25.04.2025, 00:17 | Сообщение # 3
Рядовой
Цікаво читати ваші відгуки, дякую, що поділились! Я давно спостерігаю за LuForu, особливо за їхніми лініями зі шортами — бачу, що вони йдуть у бік архітектурної моди. Можливо, спробую щось обрати з літньої колекції.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: