|
LuForu - молодий український бренд
|
|
tbes50203 | Дата: Пятница, 18.04.2025, 16:24 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Привіт всім! Хочу поділитися враженнями від нового українського бренду LuForu. Я не так давно побачила їхню рекламу в соцмережах і одразу зацікавилась, бо давно шукаю щось цікаве і стильне для офісу. Вони позиціонують себе як концептуальний бренд жіночого одягу, і я вирішила замовити костюм на випробування. Як вам, до речі, ця марка? Я замовила їхній костюм зі стриманим дизайном, але мені цікаво: чи варто очікувати на якісні тканини і зручність у носці, чи це лише гарна картинка для рекламних кампаній? Хочеться зрозуміти, чи можна їм довіряти, чи це один з тих брендів, що виглядає круто, але в реальності не виправдовує очікувань. Пишіть, будь ласка, ваші думки, хто вже стикався з цим брендом.
|
|
| |
evanduke324 | Дата: Пятница, 18.04.2025, 23:18 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| Дуже цікава тема. Я теж звернула увагу на https://luforu.com/katalog/total-luk/kostyumy/ десь півроку тому, коли побачила їхні костюми на одній з модних виставок. Що мені сподобалося відразу, так це саме концептуальність бренду: вони не просто продають одяг, а створюють певну ідею стилю для сучасної жінки, що має свою думку. Вибір тканин у них дійсно вартий уваги, хоча тут є кілька нюансів. Перш за все, вони використовують натуральні тканини з цікавими фактурами — наприклад, костюм, який я купувала, був з високоякісної шерсті з невеликим вмістом еластану, що дає комфорт у носці. Але є один момент, який я помітила: тканина досить тонка, і якщо у тебе дуже чутлива шкіра, то в середині сезону це може бути не надто зручно, бо вона може «приклеюватися» до тіла. Але по загальній якості, мені здається, що бренд намагається створювати одяг не тільки для візуального ефекту, але й для того, щоб жінка відчувала себе в ньому зручно і елегантно. Я брала класичний костюм, і він вийшов універсальним: я носила його і на роботу, і на вечірні зустрічі. Так, він трохи вищий за ціну, ніж звичний масмаркет, але, на мою думку, це виправдано. Щодо дизайну, мені дуже сподобалася їхня філософія: вони використовують прості лінії та форми, що робить костюм практичним для багатьох ситуацій. Єдиний мінус, який я б відзначила — це те, що розміри іноді можуть бути трохи більшими, ніж очікуєш. Тому, якщо ти між розмірами, краще обрати менший.
|
|
| |
thiefcrazy98 | Дата: Суббота, 19.04.2025, 03:55 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| Привіт! Я читала цей пост і одразу вирішила додати пару слів. Хоч і не купувала костюм LuForu, але довго слідкую за їхнім розвитком і вже встигла познайомитись з брендом через їхній Instagram. Мене завжди цікавили нові українські марки, які намагаються створювати щось індивідуальне, і, судячи з постів, LuForu — один із таких брендів. Вони реально привертають увагу своєю ідеєю, але мене все ж лякає висока ціна, тому я досі не наважилася купити їхній костюм. Спостерігала за відгуками інших дівчат, і загалом, вони позитивні, хоча зустрічала й зауваження про те, що деякі моделі не зовсім універсальні для щоденного носіння.
|
|
| |
|