Купити насіння зернових
|
|
sullivangail19 | Дата: Четверг, 07.03.2024, 21:48 | Сообщение # 1 |
Лейтенант
Статус: Offline
| Рекомендую звернутися до компанії Аграрна Платформа, ознайомитися з портфоліо та отримати контактну інформацію можете за посиланням https://aoplatforma.com/shop, компанія пропонує широкий асортимент насіння зернових, зернобобових та технічних культур високої якості, в тому числі насіння овочів, заходьте на сайт компанії, ознайомтеся з каталогом продукції, робіть своє замовлення у режимі онлайн, успіхів.
|
|
| |
obzorkormov | Дата: Четверг, 21.03.2024, 16:58 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| Возможно это так и есть!
|
|
| |
asetiorel | Дата: Воскресенье, 15.09.2024, 03:09 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| Якщо ви шукаєте якісне насіння пшениці https://td-agrocultura.com/posevmat/semena-pshenicy/ - раджу звернути увагу на асортимент від ТД Агрокультура. Особисто я вже кілька років замовляю насіння пшениці саме тут, і жодного разу не пошкодував. Насіння має високу схожість, а врожайність стабільно перевищує середні показники. Дуже задоволений якістю зерна – навіть в складних погодних умовах результат завжди позитивний. Якщо для вас важливо отримати надійне та перевірене насіння, яке забезпечить хороший врожай, сміливо рекомендую
|
|
| |
alexnechai424 | Дата: Пятница, 11.10.2024, 14:04 | Сообщение # 4 |
Рядовой
| Всім привіт, розумію, що до закупівлі насіння потрібно підходити відповідально і радий що ваш досвід з ТД агрокультура був позитивний.
Особисто для мене та для мого посіву стало корисним насіння від іншої компанії. Ферм , саме вони допомогли мені з вибором якісного насіння та всього що було потрібно моїй фермі та моїй техніці.
Сообщение отредактировал alexnechai424 - Пятница, 11.10.2024, 14:09 |
|
| |
lizer89ilona | Дата: Понедельник, 21.10.2024, 17:54 | Сообщение # 5 |
Рядовой
| чудова ідея
|
|
| |