Частный клуб питомник 
охотничьего и служебного собаководства
"САЙГОР"
Мини-чат
Статистика
Поиск
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Як зробити спільний пост в Інстаграм?
ingafrollovaДата: Пятница, 02.05.2025, 04:28 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Як зробити спільний пост в Інстаграм? Я нещодавно почула про функцію "Запросити співавтора", але не зовсім розумію, як це працює. Чи можу я додати більше одного співавтора? Які переваги цього методу і чи є нюанси, на які варто звернути увагу при створенні таких публікацій?

xkristinaxbondДата: Пятница, 02.05.2025, 04:53 | Сообщение # 2
Сержант
Статус: Offline
Спільний пост в Інстаграм https://likestorm.com.ua/blog....stagram дозволяє публікувати контент одночасно на двох акаунтах, що значно розширює охоплення аудиторії. Для цього необхідно створити пост або Reels, вибрати опцію «Запросити співавтора» і підтвердити запрошення. Після цього публікація з'являється у профілях обох учасників, і всі лайки, коментарі та перегляди підсумовуються. Важливо, щоб обидва акаунти мали актуальні налаштування, інакше функція може не працювати. Спільний пост дозволяє заощадити час на кросспостинг та створити ефект колаборації, що збільшує довіру аудиторії. Ви можете додати до трьох співавторів у один пост, але при цьому всі учасники мають бути підписниками один одного в разі закритих акаунтів.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: