thiefcrazy98 | Дата: Четверг, 24.04.2025, 19:03 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Привіт, друзі! Хотів би дізнатись більше про організацію Fizio, бо останнім часом часто чую про них. У мого брата стався перелом хребта після падіння з велосипеда — ситуація дуже складна, лікарі кажуть, що відновлення буде довгим і непростим. Почав шукати варіанти реабілітації і на кількох форумах люди згадували саме про Fizio як про якусь дуже людяну і дієву ініціативу, де не просто "відпрацьовують годинки", а реально включаються в процес. Але в інтернеті мало конкретики. Хтось мав справу з ними або знає зсередини, як там усе відбувається? Цікавить абсолютно все: методики, обладнання, підхід, атмосфера. Не хочеться втрачати час на експерименти, бо для брата це реально шанс повернутися до життя.
|
|
| |
tbes50203 | Дата: Четверг, 24.04.2025, 22:16 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| Дуже співчуваю вашій ситуації — це завжди удар і для самої людини, і для родини, бо травми хребта — це не просто медична проблема, це зміна способу життя. І тут https://fizio.ua/reabilitacija-posle-travmy-spinnogo-mozga/ справді може стати підтримкою. Ми проходили реабілітацію з моїм татом, який після операції мав ускладнення зі спинним мозком — ліву частину тіла майже не відчував. Нам порадив Fizio один з волонтерів у шпиталі, бо сам там займався після поранення. Що мені найбільше запам’яталося — це людяність і системність. Спочатку з татом працював реабілітолог — не просто провів оцінку, а поспілкувався, дізнався про стиль життя, звички, навіть характер. Потім склали чіткий план з конкретними цілями — що робимо перші 2 тижні, як оцінюємо результат, як коригуємо. Обладнання сучасне, але не це головне. Головне — підхід. Наприклад, з татом працювали над простими речами: сидіти рівно, тримати рівновагу, потім вставати, потім кілька кроків із підтримкою. Але це все в комплексі з ЛФК, масажами, водними процедурами, навіть психолог був. І ще — там дуже сильне відчуття спільноти. Люди приїжджають з різних міст, обмінюються досвідом, підтримують один одного. Часто організовують неформальні зустрічі, навіть якісь міні-подорожі. І це дуже допомагає — бо ти бачиш, що не один, що інші борються й досягають результатів. До речі, після курсу тато став впевненіше ходити з тростиною, і головне — у нього з’явився оптимізм. Він повірив, що ще може бути активним. Тому, якщо стоїть питання, куди звернутись — я без вагань раджу Fizio. Це не просто "центр", це місце, де допомагають повернутися до себе.
|
|
| |
evanduke324 | Дата: Пятница, 25.04.2025, 00:13 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| Цікаво було почитати ваш досвід! Я особисто в Fizio не лікувався, але мій знайомий після ДТП проходив там реабілітацію — теж відгуки позитивні. Каже, що важливо не затягувати з початком процесу, бо чим раніше старт, тим кращі шанси. І ще — мотивація пацієнта справді має велике значення.
|
|
| |