Частный клуб питомник 
охотничьего и служебного собаководства
"САЙГОР"
Мини-чат
Статистика
Поиск
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Кілька місяців після лікування в Samara-med
mariiashevchenko09Дата: Вторник, 20.01.2026, 20:02 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Привіт
Пишу вже через кілька місяців після звернення до Samara-med у Кривому Розі - https://samara-med.com/kryvyg-rig/
 Хочу поділитися тим, як змінились справи з наркологічною залежністю близької людини після проходження курсу лікування.

Спочатку ситуація була складною: тривала залежність від психоактивних речовин, часті зриви, погіршення фізичного стану й відсутність бажання змінюватись. У Samara-med запропонували комплексний план, що включав детоксикацію організму, роботу з психологом, психотерапевтичні сесії та підтримку під час реабілітації.

Минуло кілька місяців з моменту виписки, і зміни збереглися: значно зменшилися тяга до вживання, покращився емоційний стан, з’явилися навички контролю імпульсів та усвідомлене ставлення до життя без наркотиків. Зараз близька людина має стабільніші дні, краще спілкується з родиною і не повертається до старих звичок.

Саме тому можу сказати, що лікування в Samara-med у Кривому Розі дало не тимчасове полегшення, а реальні зміни, які тримаються з часом. Думаю, це важливо для тих, хто шукає не лише «усунення симптомів», а довготривале одужання.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: