Частный клуб питомник 
охотничьего и служебного собаководства
"САЙГОР"
Мини-чат
Статистика
Поиск
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Біженство в Польщі
kykanaslivaДата: Вторник, 18.11.2025, 03:25 | Сообщение # 1
Лейтенант
Статус: Offline
Я щойно приїхала до Польщі з України як біженка і чесно кажучи, почуваюся трохи розгублено. Хочу зрозуміти, де можна знайти перевірену офіційну інформацію щодо документів, медичної допомоги, допомоги з житлом чи роботи. У мережі купа порад, але важко зрозуміти, що з цього справді актуальне, а що застаріле. Мені потрібний ресурс українською або хоча б зрозумілою мовою, який пояснює все крок за кроком. Можеш порадити щось надійне?

leraleon00Дата: Среда, 19.11.2025, 03:08 | Сообщение # 2
Рядовой
Статус: Offline
Розумію твою ситуацію — багато людей опиняються в такому ж становищі після приїзду. Один із найкорисніших ресурсів, який я можу порадити, — це інформаційна платформа Спільно. Там зібрані актуальні статті для українців у Польщі: як оформити документи, де шукати медичну допомогу, як отримати фінансову підтримку. Ось, наприклад, дуже важливий матеріал про те, що таке профіль зауфаний https://spilnoinpl.org/article....formyty і як його зробити. Без нього не вдасться подати багато онлайн-заяв, зокрема на допомогу чи реєстрацію. Платформа постійно оновлюється, а інформація доступна українською, тож це надійне місце, щоб почати.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: