rostikgrin1989 | Дата: Пятница, 06.06.2025, 15:12 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Нещодавно зіштовхнулася з ситуацією, коли терміново потрібно було навести лад у квартирі після ремонту. Пилюка скрізь, бруд на підлозі, плями від шпаклівки — самостійно все це прибрати було нереально, а часу ще менше. Почала шукати варіанти прибирання квартир по Києву https://crystal-home-service.com/poslugi/prybyrannya-kvartyr/ переглянула десятки варіантів, читала відгуки. Врешті зупинилася на клінінговій компанії Crystal Home Service, і чесно кажучи, це було надзвичайно вдале рішення.
Замовлення оформила швидко на їхньому сайті. Дуже зручно, що можна вибрати саме той тип прибирання, який потрібен: після ремонту, генеральне, підтримувальне тощо. Я обрала варіант прибирання після ремонту. Менеджер оперативно зв’язався, уточнив усі деталі й узгодив зручний для мене час.
Команда приїхала вчасно, повністю у формі, з професійним обладнанням та хімією. Жодних запитань «а де взяти швабру» чи «чим відтерти плитку» — усе було з собою. Робота йшла злагоджено: поки одна людина мила вікна, інша займалася ванною, а третя — кухнею. Я була приємно вражена, наскільки якісно все виконано. Всі складні забруднення зникли, підлога блищала, пил навіть на шафах зник — тобто дійсно професійне прибирання, а не «аби як».
Ще один плюс — працюють не тільки по Києву, а й по області. Це дуже зручно для тих, хто мешкає за містом чи має дачу. Ціни абсолютно адекватні, особливо зважаючи на рівень сервісу. До того ж, компанія надає гарантію на свої послуги, тож якщо щось не сподобається — обіцяють виправити.
Тепер знаю точно, до кого звертатися, коли потрібне справді якісне прибирання. Якщо шукаєте перевірену клінінгову компанію — щиро раджу Crystal Home Service. Надійно, професійно, зручно і головне — без зайвого стресу.
|
|
| |