Частный клуб питомник 
охотничьего и служебного собаководства
"САЙГОР"
Мини-чат
Статистика
Поиск
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Протекание воды из холодильника
tim159797Дата: Понедельник, 30.12.2024, 01:44 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Всем привет. Столкнулся с такой ситуацией: мой холодильник Electrolux протекает. Что это может значить и как с этим быть?

alx049940Дата: Понедельник, 30.12.2024, 02:25 | Сообщение # 2
Сержант
Привет. Если ваш холодильник протекает, это может быть следствием засорённого дренажного отверстия, неисправного сливного поддона или чрезмерной нагрузки на морозильную камеру. Для получения подробных инструкций по устранению проблемы прочитайте статью https://e-news.su/503890-protekaet-holodilnik-electrolux.html где всё объясняется шаг за шагом.

Сообщение отредактировал alx049940 - Понедельник, 30.12.2024, 02:25

obojko472Дата: Понедельник, 28.04.2025, 16:51 | Сообщение # 3
Рядовой
Привіт усім!
Хочу поділитися своїм недавнім досвідом. Сталася у мене форс-мажорна ситуація: у магазині вийшла з ладу холодильна вітрина, терміново потрібно було замінити кілька комплектуючих і заправити систему новим фреоном. Часу на довгі пошуки зовсім не було — кожна година простою означала втрату продуктів і прибутку.
Почав шукати, де можна швидко купити все необхідне, і натрапив на інтернет-магазин "Арктика". Скажу чесно — це було справжнім порятунком! Великий вибір запчастин для холодильного обладнання, потрібний тип фреону в наявності, адекватні ціни і, що найголовніше, дуже швидка обробка замовлення.
Консультанти допомогли підібрати правильні комплектуючі, усе оформили буквально за кілька хвилин. Вже через короткий час усе було у мене, і я зміг оперативно провести ремонт.
Щиро рекомендую "Арктику" тим, хто шукає надійного постачальника холодильних комплектуючих та витратних матеріалів. Відмінний сервіс і реальна допомога тоді, коли вона потрібна найбільше! https://arktika.kh.ua/

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: