|
Дієта для хворих на цукровий діабет...
|
|
| copywritingnumber1 | Дата: Воскресенье, 01.02.2026, 13:04 | Сообщение # 1 |
|
Сержант
Статус: Offline
| Дівчата, я вже на межі відчаю... Чоловіку 45, поставили діабет 2 типу. Він у мене «м’ясоїд» і любитель смачненького, тому звичайні поради на кшталт «просто не їж солодкого» не працюють — він зривається через тиждень. Цукор знову 9-10. Може, є якісь сучасні центри, де не просто сварять за зайву вагу, а реально ведуть за руку до результату? Хто куди звертався?
|
| |
|
|
| jack19jones1991 | Дата: Воскресенье, 01.02.2026, 13:05 | Сообщение # 2 |
|
Рядовой
Статус: Offline
| Як я вас розумію! Мій знайомий теж такий був, поки ми не потрапили до спеціалістів. Самим вдома це налагодити майже неможливо, бо виникає купа запитань: що готувати, як поєднувати продукти? Ми в результаті обрали клініку BROVKO. У них є спеціальна тримісячна програма саме для другого типу. Там головна фішка в тому, що фахівці допомагають повністю перебудувати обмін речовин. Насправді правильна дієта для хворих на цукровий діабет — це не голодування, а продумане меню, де чоловік навіть не відчував себе обділеним. За 3 місяці цукор стабілізувався, і він нарешті перестав «кусочничати» вечорами. Ось тут можна почитати всі деталі програми та записатися на прийом: https://brovko.clinic/three-m....iabetes
|
| |
|
|