Частный клуб питомник 
охотничьего и служебного собаководства
"САЙГОР"
Мини-чат
Статистика
Поиск
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Вкусные конфеты
kykanaslivaДата: Четверг, 03.06.2021, 18:42 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Желательно хорошей фирмы, цена не имеет значение. Это покупаю на подарок и поэтому важно только качество и вкус

valetka583Дата: Пятница, 04.06.2021, 16:02 | Сообщение # 2
Сержант
Я всегда говорю, что если вы собираетесь дарить конфеты, тогда стоит сначала попробовать лично, оценить качество и только потом уже дарить и презентовать другим. Пока лидер у меня относительно таких подарков именно конфеты Bean Boozled от Jelly Belly https://strange-food.com.ua/product-category/jelly-belly/ Это вкусно и мегаполезно, состав просто бомба!

elizakatashova23Дата: Пятница, 09.07.2021, 18:54 | Сообщение # 3
Рядовой
ок

vikarubchiДата: Среда, 28.07.2021, 13:48 | Сообщение # 4
Рядовой
Я тоже их пробовала - реально вкусные

linalineva7Дата: Четверг, 02.11.2023, 16:50 | Сообщение # 5
Сержант
Теж цікавить де краще всього купувати продукти харчування з доставкою додому? Якщо враховувати ціну, асортимент, якість товарів та швидкість доставки, яке місце вас переконує?

lermontovlermikДата: Четверг, 02.11.2023, 17:03 | Сообщение # 6
Сержант
Я б навіть не розглядаю жодну іншу альтернативу, окрім як покупок продуктів харчування з доставкою. Доставка товарів з інтернет-магазину METRO https://metro.zakaz.ua/uk/ - це ефективність, надійність і вишуканість в одному. Тут ви знайдете широкий вибір якісних продуктів, від свіжих овочів і м'яса до делікатесів і напоїв. Ще однією перевагою є зручний сайт та додаток для замовлень, а також швидка доставка прямо до вашого дверей. Особливо вражає ретельна упаковка, що гарантує цілісність товарів. І найголовніше те, що там точно є такі цукерки!

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: