| eviktor463 | Дата: Суббота, 25.10.2025, 16:04 | Сообщение # 1 |
|
Рядовой
Статус: Offline
| Друзі, підкажіть, будь ласка, де зараз реально можна знайти чоловічі куртки великого розміру весна-осінь? Уже кілька тижнів ходжу по магазинах — усе або на худих, або фасони такі, що виглядають як мішок. Хотілося б щось нормальне, практичне, але водночас сучасне: щоб можна було носити і на роботу, і на вихід. Головне, щоб не продувалося вітром і не парило, бо погода навесні й восени мінлива — то тепло, то холодно. Може, хтось замовляв онлайн і може порадити перевірений сайт, де точно є великий вибір і нормальна розмірна сітка? Бо вже набридло брати "на око", а потім відправляти назад. Цікавить саме український магазин, щоб без зайвих проблем з доставкою та поверненням.
|
| |
|
|
| arhitektor302 | Дата: Суббота, 25.10.2025, 16:06 | Сообщение # 2 |
|
Рядовой
Статус: Offline
| Якщо шукаєш якісні чоловічі куртки великого розміру весна-осінь https://sweik.com.ua/uk/products/kurtki-vesna-osen-f235213051/ то можу порадити дуже адекватний варіант — інтернет-магазин Sweik. Я сам нещодавно замовляв там куртку на міжсезоння, бо маю таку ж проблему з розмірами — більшість магазинів орієнтується на стандартну фігуру, а знайти щось на 2XL або 3XL, щоб ще й виглядало добре, досить складно. У Sweik приємно здивував асортимент: багато моделей саме у великих розмірах, різні кольори, матеріали, і — головне — адекватні ціни.
На сайті все чітко структуровано: можна одразу відфільтрувати речі за розміром, сезоном, стилем і навіть за типом застібки. Є класичні куртки для офісу, спортивні моделі для активного відпочинку, легкі вітровки, утеплені варіанти — все, що потрібно для перехідного сезону. Ще один великий плюс — реальні фото товарів, не ті «каталожні» картинки, де вигляд все ідеальний. І розмірна сітка відповідає дійсності: я заміряв себе перед замовленням, і куртка сіла просто ідеально. Доставка швидка, є можливість примірки при отриманні, якщо обираєш оплату післяплатою.
Так що якщо втомився шукати по торгових центрах і постійно натикатися на "нема вашого розміру", рекомендую глянути цей варіант. Там реально підбирають варіанти для чоловіків будь-якої комплекції, без компромісів у зручності чи стилі.
|
| |
|
|