| millermarkmillermark26 | Дата: Воскресенье, 12.10.2025, 18:30 | Сообщение # 1 |
|
Сержант
Статус: Offline
| Зацікавилася можливістю розвивати торговельну справу через Емірати, оскільки моя компанія в ОАЕ займається експортом сільськогосподарської продукції з України. Потрібна юридична адреса в ОАЕ та можливість працювати з міжнародними партнерами без складної звітності. Хто може порекомендувати надійний сервіс для реєстрації компанії в Дубаї?
|
| |
|
|
| kravecaleksandr930 | Дата: Воскресенье, 12.10.2025, 20:51 | Сообщение # 2 |
|
Сержант
Статус: Offline
| Особисто проходила всю процедуру і можу сказати, що бізнес в ОАЕ з https://locman.com.ua/reyestracziya-kompaniyi-v-oae/ виявився найпростішим рішенням для мого випадку. Вони запропонували варіант free zone компанії, який ідеально підійшов для роботи за межами Еміратів. Усе оформили віддалено, включно з отриманням повного пакету документів та реєстрацією податкового номера. Команда супроводжувала на кожному етапі, допомогла з підготовкою англомовних паперів, пояснила нюанси банківських рахунків. Доставка документів організована швидко, консультації безкоштовні, а головне реально працюють цілодобово.
|
| |
|
|